2X zoveel verkopen in 11 dagen (of sneller)
zonder koud te bellen.

92% van alle leadgeneratie methodes (betaalde marketing) kost teveel tijd en geld.
Ontdek wat een beter alternatief is en hoe jij dit direct kan gebruiken.

Ontdek tijdens de Live Training voor ambitieuze professionals en ondernemers hoe je:

  • 2 tot 3X meer kan verkopen zonder irritant te zijn en wildvreemde mensen lastig te vallen
  • In 5 simpele stappen echte gesprekken voeren (sales met een goed gevoel voor jou en je klant)
  • Elke week nieuwe klanten binnenbrengen met "7 domme vragen“

Doe mee met de interactieve webinar op maandag om 10:00. 👇

Jochum Jarigsma
Salestrainer maar ook vader, hardloper, betrokken wereldburger en commercieel handig.

Als ondernemer bouwde ik mijn trainingsbureau AccuRaad in anderhalf jaar uit van niks naar € 700.000 omzet. Maar na 5 jaar, met 7 medewerkers op de loonlijst, was ik het managen moe en besloot ik gewoon weer te gaan doen wat ik het liefste doe: bezig zijn met sales en anderen helpen om daarin succesvol te zijn.

WAT ANDEREN ZEGGEN

"Heel leerzaam! Veel praktijkopdrachten, -voorbeelden en casussen. Jochum is ook best wel confronterend, maar uiteindelijk heb ik daar zoveel van geleerd."

- Tom Post

"De laatste maanden is mijn omzet met 27% toegenomen!"

- Bettina Gelderland

"Jochum heeft ons salesteam een prachtige start gegeven door enkele bottlenecks te tackelen en samen met ons een aanpak op te stellen die voor onze doelgroep werkt. Kortom, aanrader!"

- Tobias de Graaf

Het Taboe op sales is gekomen doordat er vroeger (100 jaar geleden) agressief verkocht werd zonder strategie. Fabrieken produceerden massaal producten en die moesten verkocht worden.

Gelukkig kan ik je zeggen na 11 jaar geven van salestrainingen aan meer dan 10.342 mensen dat de strategie van benaderen, begrijpen en verkopen niks meer met pushen te maken heeft.

Meer omzet kan je doen terwijl je dicht bij jezelf blijft (het is echt mogelijk). Als je meedoet aan de Live Training pakken we samen aan hoe jij het verschil kan maken in het contact met (potentiële) klanten.

  • Niet zomaar bellen, maar de juiste mensen benaderen.
  • Niet pushen, maar onderzoeken en vragen stellen
  • Niet zenden, maar luisteren

Dus als je meer omzet en klanten wilt zonder gladde verkooppraat doe dan mee met deze Online Live Training.

BEKEND VAN

BEKEND VAN

Als je serieus bent om te luisteren en actief mee te doen aan mijn training, dan kan je 2X zoveel omzet halen en zelfs binnen 11 dagen (of sneller). Ik heb vorig jaar 219 gesprekken coaching gesprekken gevoerd (4 a 5 per week). Dus mensen zoals jij geholpen om meer resultaat te krijgen met een methode die goed voelt.

Wil je dit ook? Schrijf je dan nu hieronder in.

WAT ANDEREN ZEGGEN

"Jochum inspireert en confronteert. Met nuttige tips waar je meteen mee aan de slag kan."

- Marcoen Hopstaken

"Jochum en zijn trainingen zijn leerzaam & duidelijk en geven meer inzichten!"

- Sarah Theunissen

"Bedankt Jochum voor de duidelijke structuur om de sales een boost te geven."

- Jan van Leeuwen

Contact | Algemene voorwaarden | Inkomsten disclaimer | Privacyverklaring

Disclaimer: De gemiddelde persoon die alleen informatie verzamelt, krijgt weinig tot geen resultaten. Alle resultaten die ik laat zien zijn voort gekomen uit het toepassen van de juiste kennis met consistente inspanningen en acties. Garantie op resultaat bestaat niet. De enige garantie die je hebt is dat als je met toewijding en 100% focus door blijft gaan dat je dan verder komt. Als je dat niet wilt accepteren, zoek dan ergens anders informatie.

Getuigenissen en testimonials zijn mogelijk niet representatief voor de ervaring van andere klanten en vormen geen garantie voor toekomstige prestaties of succes. VerkoopResultaat, De Ultieme Salestraining, zijn functionarissen of gelieerde ondernemingen, geven geen garanties op succes. Succes is namelijk iets dat je verkrijgt door hard werken, coachbaar zijn en de juiste dingen doen. Met dat laatste helpen wij je. Die eerste twee doe jezelf.

Jarigsma.nl maakt geen onderdeel van de Facebook, Instagram of Facebook Inc. Deze site is ook niet ondersteund door Facebook in welke manier dan ook. Facebook is een handelsmerk van FACEBOOK Inc.

Jarigsma.nl is not a part of the Facebook TM website or Facebook TM Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by FacebookTM in any way. FACEBOOK TM is a trademark of FACEBOOK TM, Inc.