DE 5 SIMPELE STAPPEN OM JOUW OMZET TE VERDUBBELEN

(En, het is totaal anders dan wat business coaches en online marketeers je vertellen)

  • Waarom koud bellen een bizar slecht idee is (en wat het alternatief is waarmee je keer op keer wel succes hebt)
  • Houd altijd controle over je salesgesprek in 5 simpele stappen zodat je 2 of 3 keer zoveel omzet krijgt
  • De 2 voorwaarden waardoor jij tijd bespaart en alleen maar werkt met klanten die jouw waard zijn (deze klanten betalen ook beter)
  • Ontdek hoe je een klant ja laat zeggen tegen je aanbod (zonder te pushen)

Jochum Jarigsma

WAT ANDEREN ZEGGEN

"Jochum inspireert en confronteert. Met nuttige tips waar je meteen mee aan de slag kan."

- Marcoen Hopstaken

"Jochum en zijn trainingen zijn leerzaam & duidelijk en geven meer inzichten!"

- Sarah Theunissen

"Bedankt Jochum voor de duidelijke structuur om de sales een boost te geven."

- Jan van Leeuwen

"Heel leerzaam! Veel praktijkopdrachten, -voorbeelden en casussen. Jochum is ook best wel confronterend, maar uiteindelijk heb ik daar zoveel van geleerd."

- Tom Post

"Mijn omzet is de laatste maanden 27% toegenomen!"

- Bettina Gelderland

"Jochum heeft ons sales team een prachtige start gegeven door enkele bottlenecks te tackelen en samen met ons een aanpak op te stellen die voor onze doelgroep werkt. Kortom, aanrader!"

- Tobias de Graaf

BEKEND VAN

Wil jij je sales verdubbelen? En het kan al binnen 29 dagen.

Schrijf je dan in voor deze training! Het is LIVE. Geen replay. Dus geen nep gedoe :-)

Contact | Algemene voorwaarden | Inkomsten disclaimer | Privacyverklaring

Disclaimer: De gemiddelde persoon die alleen informatie verzamelt, krijgt weinig tot geen resultaten. Alle resultaten die ik laat zien zijn voort gekomen uit het toepassen van de juiste kennis met consistente inspanningen en acties. Garantie op resultaat bestaat niet. De enige garantie die je hebt is dat als je met toewijding en 100% focus door blijft gaan dat je dan verder komt. Als je dat niet wilt accepteren, zoek dan ergens anders informatie.

Getuigenissen en testimonials zijn mogelijk niet representatief voor de ervaring van andere klanten en vormen geen garantie voor toekomstige prestaties of succes. VerkoopResultaat, De Ultieme Salestraining, zijn functionarissen of gelieerde ondernemingen, geven geen garanties op succes. Succes is namelijk iets dat je verkrijgt door hard werken, coachbaar zijn en de juiste dingen doen. Met dat laatste helpen wij je. Die eerste twee doe jezelf.

Jarigsma.nl maakt geen onderdeel van de Facebook, Instagram of Facebook Inc. Deze site is ook niet ondersteund door Facebook in welke manier dan ook. Facebook is een handelsmerk van FACEBOOK Inc.

Jarigsma.nl is not a part of the Facebook TM website or Facebook TM Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by FacebookTM in any way. FACEBOOK TM is a trademark of FACEBOOK TM, Inc.